Factura mea Digi

Ce este F@ctura mea Digi?


Este factura serviciilor Digi, pe care o poti primi gratuit in format online. Fie direct pe e-mail, fie in contul de client Digi, cu notificare pe e-mail la fiecare emitere

De ce sa optezi pentru factura online?


  • Poti vedea factura imediat ce a fost emisa
  • Ai acces la datele din factura 24/24
  • Ai factura la indemana (o salvezi pe PC-ul tau)
  • Primesti lista detaliata a apelurilor telefonice
  • Ai permanent la indemana informatiile despre modalitatile de plata a facturii

Cum si cine poate activa “F@ctura mea Digi”?


Factura online poate fi activata in mai multe feluri. In fiecare caz in parte, puteti activa serviciul daca sunteti titularul de contract si daca aveti o adresa de e-mail valida.

Modalitati si pasi pentru activarea serviciului.

Activezi serviciul “F@ctura mea Digi”:

@ In contul tau de client Digi: daca ai un cont de client sau daca iti creezi unul acum, activezi serviciul:

  • alegi in meniul lateral sectiunea Facturi -> selectezi optiunea “Factura online” ->click pe butoul “Da” de accept a primirii facturii onlin in locul celei in format fizic
  • primesti un e-mail de activare pe adresa la care vei primi facturile. La fiecare emitere a facturii, vei primi pe e-mail o notificare legata de emitere si vei putea vizualiza factura direct in contul tau de client.

Intra in cont | Creeaza un cont

@ Telefonic, la 03xx400414, xx reprezinta prefixul judetului din care ne apelati: activezi serviciul pe baza informatiilor prin care te recunoastem ca titular de contract (ID client, numar contract, date de identificare, etc.) si pe baza unei adrese de e-mail valide. Vei primi lunar factura pe aceasta adresa de e-mail.

@ In punctele de prezenta RCS & RDS: daca esti titular de contract, activam serviciul pe baza identificarii tale cu BI/CI si pe baza unei adrese de e-mail valide. Dupa activare, vei primi lunar factura pe adresa valida.

Alegeti cea mai rapida modalitate de plata a facturilor dvs. O varianta rapida de plata, asigura confirmarea platii dvs. in maxim 30 minute (fata de intervalul de 3 zile necesar in cazul celorlalte modalitati de plata). Astfel, daca sunteti in intarziere cu achitarea facturilor, puteti evita o eventuala deconectare a serviciilor Digi.

Cele mai rapide modalitati de plata a facturii, cu confirmare de plata in maxim 30 minute, sunt:

  • plata direct de pe site-ul RCS & RDS, cu card Visa sau Mastercard, pe baza informatiilor: cod client, nr. factura, nr. telefon, suma de plata, adresa de e-mail
  • plata cu card Visa sau Mastercard in contul tau de client, dupa autenificare, pe baza informatiilor despre factura (nr. factura si suma de plata)
  • plata in oricare dintre punctele noastre de prezenta, pe baza facturii sau a informatiilor din factura (cod client, nr. factura, nr. telefon, suma de plata, adresa)